Helsingis võitles ligi 30-aastane mees öösel oma elu eest, teda taheti vägisi rongi alla tirida

Täna öösel oli kummaline juhtum Helsingis Pasilas, kus tundmatu mees tahtis üht ligi 30-aastast meest tirida vägisi raudteele. Politsei kahtlustab 1985. aastal sündinud meest tapmiskatses.

Kui kannatanu tahtis ära minna, siis tiris ründaja ta uuesti tagasi ja hoidis teda raudteel, kuni rong oleks tulnud. Sündmuskohale sattus üks kõrvaline isik, kes aitas kannatanu raudteelt minema, vahendab Iltalehti.

Kui kõrvaline isik poleks sekkunud, oleks kannatanu rongi alla jäänud. Rong sõitis jaama 23 sekundit pärast seda, kui kõrvaline isik aitas kannatanu perroonile. Kahtlusalune oli veel hüüdnud „Ma tapan ta, ma tapan ta.”

Politsei info kohaselt on sündmusest hea videopilt, mistõttu pealtnägijate ütlusi eriti vaja polegi. Kohal oli mitu pealtnägijat. Politsei aga soovib, et abi andnud isik endast märku annaks, kuna ta oli politsei saabudes juba lahkunud.

Politsei on kahtlusaluse isiku kinni võtnud ja teda kahtlustatakse tapmiskatses Politsei taotleb homme, pühapäeval tema vahistamist. Abi andnud isik võib võtta politseiga ühendust telefonil +358 295 417 931 või e-posti aadressil analyysi.helsinki(at)poliisi.fi. Muud vihjed saab saata nendel samadel kontaktidel.

Hyökkääjä tönäisi miehen raiteille junan eteen eikä päästänyt pois – hengenlähtö oli vain 23 sekunnin päässä

Vuonna 1985 syntynyttä miestä epäillään tapon yrityksestä. Tuntematon sivullinen pelasti kiskoille työnnetyn miehen hengen.

Kommentaarid
(Külastatud 2,763 korda, 1 külastust täna)