Helsingi seksinukubordellis on suurem buum läbi saanud, kõige kallim nukk läks katki

Helsingis Kannelmäe vana kaubanduskeskuse taga avatud Unique Dollsi seksinukubordelli pääseb sisse uksekella vajutades. Uksehoidja teeb selle peale ukse lahti.

Toas on mitu ventilaatorit, aga ikka kuum. Koridorist kostab Eric Clapton. Laual on kolm kondoomi, rätik, majapidamispaber, puhastuslapid, desinfitseerimisvahend ja Portugali Playboy eelmise aasta number, kus sees suur lugu Tiina Jylhä kohta, vahendab Ilta-Sanomat.

Nuku Kristina ihu on jahe, aga see soojeneb vähehaaval. Metallist luid on tunda läbi õhukeste randmete. Kätel on nahkjas tunne, see tuleb ilmselt desinfitseerimisvahendist. Kristina on põlvedest kõverdunud, justkui oleks ratta seljast kukkunud. Parema kaenla alune on rebenenud.

Nukk on raske ja selle liigutamine nõuab jõudu. Sellele vaatamata lähevad need aeg-ajalt katki. Bordelli peremees Antti Kurhinen räägib, et nukkudega käiakse tihti väga jõhkralt ümber. Peksmise hääled kostavad läbi seinte. Teinekord leitakse nuku pea toa nurgast. Bordelli kalleim nukk Candy pidas vastu kuu või poolteist. Kuivõrd nukud on kindlustatud, siis klientide tegevusse ei sekkuta. Ja on parem, kui sellised fantaasid viiakse ellu nukkude peal kui päris elus.

Kui nukk pole väga katki, siis teevad bordelli vene omanikud selle korda. Nad töötavad ehituse alal ja tunnevad seda asja. Bordell avati sügisel ja klientide hulk on jäänud stabiilseks. Nädalas käib 50-100 inimest. Püsikliente on mõned kümned.

Inimesi saaks rohkem käia, aga saadakse aru, et see on marginaalne teenus. Naisi käib ka, aga vähe. Varsti kolib bordell teise kohta, sest kaubanduskeskust hakatakse lammutama.

Vahel tahetakse nii nais- kui meesnukku. Seda on võimalik korraldada, aga iga nuku eest tuleb eraldi maksta. Nukk pestakse pärast iga klienti puhtaks. Selle peale kulub vähemalt pool tundi. Rohkem määrdunud nukk viiakse duši alla. Kui kõik kliendid kasutaks kondoomi, oleks tööd vähem.

Toas nr 2 on Romeo. See soetati, kuna kliendid soovisid meesnukku. Seda aga on kasutatud väga vähe, mis on olnud pettumus. Romeo on pehmem kui Kristina. Sõrmed uppuvad suurtesse rinnalihastesse. Kristina rinnad on jäigad. Romeol pole seljas muud kui prillid. Prillid on ka teistel nukkudel, kuna kliendid on seda soovinud.

Helsingin seksinukkebordellin tähti kesti vain muutaman viikon – Antti Kurhinen: Lyöntien äänet kuuluvat ovien läpi

Huoneessa numero 1 Kristina-nukke makaa laverilla kuin alttarilla, mutta koruton tila ei synnytä pyhyyden tunnetta. Ensin on ohitettu kuppila, pesula ja ravintola ja kierretty Kannelmäen vanhan ostoskeskuksen taakse. Seksinukkebordellin huomaamaton sisäänkäynti on pysäköintialueen puolella. Sisään pääsee laskeutumalla portaat ja soittamalla ovikelloa. Oven avaava herrasmies ei välitä saada nimeään lehteen.

Kommentaarid
(Külastatud 580 korda, 1 külastust täna)