Helsingi kesklinna seisma jäetud autole on pandud ligi 1000 euro eest parkimistrahve

Helsingi kesklinna pikaks ajaks seisma jäetud Opelile on pandud juba ligi 1000 euro eest parkimistrahve.

Auto tuuleklaas on sõna otseses mõttes parkimistrahve täis. Auto on pargitud Helsingi postimaja juurde. Uus trahv on lisatud iga paari päeva järel, vahendab Ilta-Sanomat.

Ühe parkimistrahvi suurus on 80 eurot. Selliseid lipikuid on pandud klaasile kojameeste alla juba nii palju et summa ulatub 1000 euroni.

Auto omanik elab registriandmete järgi Rovaniemis, aga omanik on öelnud, et auto varastati märtsikuus Tamperest. Omanik ei teadnud siiani, kus auto asub.

Politsei info kohaselt pole aga auto varguse kohta teadet tehtud. Parklat haldavast ettevõttest Autoparkki Norden öeldi, et auto äraviimise osas on jäetud teade linnavalitsusele ja auto teisaldatakse niipea, kui linnas saavad tehtud tänavahooldustööd.

Helsingi linna leheküljelt selgub, et linna tegeleb omaniku soovil ka eraisikute kinnistutele jäetud autode teisaldamisega. Teisaldamise eest maksab auto omanik. Samuti maksab lisaks auto hoidmine. Sõiduk läheb üle linna omandusse, kui omanik sellele 60 peale teate saatmist päeva jooksul järgi ei lähe.

Helsingin paraatipaikalle pysäköidyn Opelin tuulilasissa odottaa näky, joka vetää hiljaiseksi

Helsingin postitalon edessä pysäköintipaikalla lepäävän tummansinisen Opel Vectran tuulilasissa odottaa näky, joka saa paatuneemmankin kuskin otsasuonet tykyttämään ja ohikulkijan hiljaiseksi. Autoparkki Nordenin ylläpitämälle pysäköintipaikalle parkkeeratun auton tuulilasiin on kertynyt runsaasti pysäköinnin valvontamaksuja. Uusia maksuja on kertynyt tuulilasiin muutaman päivän välein. Yhden valvontamaksun summa on 80 euroa.

Kommentaarid
(Külastatud 396 korda, 1 külastust täna)