Helsingi hotellis puhkes suur tulekahju, inimesed evakueeriti

Päästekeskus sai täna, kolmapäeva õhtul väljakutse Rantapuisto hotelli, kus oli puhkenud tulekahju.

Tulekahju avastati, kui hotellis käivitus automaatne tuletõrjesignalisatsioon. Hotelli personal läks asja uurima ja avastas suure põlengu koridori puhkeruumis, edastas sotsiaalmeedia kaudu Helsingi päästekeskus.

Hotellis oli kokku 31 klienti, kes evakueeriti. Keegi tulekahjus vigastada ei saanud. Politsei selgitab tulekahju puhkemise põhjust.

Pelastuslaitos HKI on Twitter

Tulipalo Merirastilassa Hotelli Rantapuiston hotellikäytävän oleskelutilassa. 31 hotellin asiakasta evakuoitui ulos omatoimisesti. Pelastuslaitos sammutti palon. Ei henkilövahinkoja. Poliisi tutkii syttymissyytä. #Helsinki #pelastuslaitos #hotellirantapuisto #merirastila

Kommentaarid
(Külastatud 409 korda, 1 külastust täna)