Finnairi lennuk tegi hädamaandumise Stockholmis

Helisingist Manchesteri teel olnud Finnairi Airbus 319 tegi laupäeva hommikul hädamaandumise Stockholmis. Lennukis tekkisid probleemid rõhu kontrolliga.

Tehnilise vea tõttu lõppes lend AY1361 Stockholmis. Reisijad ootavad nüüd Stockholmis. Helisngist saadetakse järgmine lennuk, mis võtab reisijad Stockholmist peale ja lendab edasi Manchesteri, vahendab Ilta-Sanomat.

Lennukis oli 139 reisijat. Nende reis viibib nüüd mitu tundi. Lennuk väljus ka Helsingist planeeritust hiljem.

Finnairin kone teki hätälaskun Tukholmaan

Manchesteriin matkalla ollut Finnairin Airbus 319 -kone on tehnyt hätälaskun Tukholmaan. Yhtiön mediasuhteiden johtaja Päivyt Tallqvist vahvistaa Ilta-Sanomille, että Helsinki-Vantaan lentoasemalta lauantaiaamuna puoli yhdeksän aikaan nousseessa koneessa ilmeni tekninen vika. - Lento AY1361 Helsingistä Manchesteriin joutui tekemään hätälaskun Tukholmaan teknisen vian vuoksi. Se vika liittyy koneen paineistukseen.

Kommentaarid
(Külastatud 121 korda, 1 külastust täna)