Eestlane hoiatab: Ärge sõitke Soomes taksoga

Eesti mees võttis sadamas takso ja sõitis sellega Helsingi kesklinna. Arve oli üle 30 euro. Selle peale soovitab mees Helsingis taksosõitu vältida.

Mees esitas Kuu-uurija saates ka tšeki, kus on kirjas, et sõidu maksumus kilomeetrite järgi oli 5 eurot, aga ajatasu 24 minuti eest 22 eurot. Teekonna pikkus oli 6,1 kilomeetrit ja sõidu alustamise tasu 6 eurot.

Taksosõitu on kirunud ka soomlased. Taksondus avati Soomes eelmisel suvel konkurentsile, mis tõi juurde küll uusi taksosid, aga teiselt poolt lasti hinnad vabaks ja see võimaldas taksofirmadel oma tariifid kehtestada. Lootus oli, et sõit läheb odavamaks, tegelikult läks vastupidi.

Eestlane hoiatab: Ärge sõitke Soomes taksoga

Anonüümsust palunud mees ütles, et ta otsustas sadamas võtta endale takso ja sõita sellega Helsingi kesklinnas asuva Hakaniemi turu juurde. “Mõtlesin, et palju see sõit ikka võib maksta. Sinna on kõige rohkem 5-6 kilomeetrit ja ka kõige kallima hinna juures läheb see sõit maksma umbes 15 eurot,” rääkis mees.

Kommentaarid
(Külastatud 1,137 korda, 1 külastust täna)