6100-eurosest Muumi-tassi ostust ei saanudki asja, tass oli vigane

Maailma kõige haruldasemaks Muumi-tassiks tituleeritud Filifjonkaga tass ei läinudki uuele ostjale 6100 euro eest, vaid anti tagasi oksjoni müüjale. Nimelt oli tassi sangas väike pragu, mida algul ei märgatud.

Kuigi algul oli välja reklaamitud, et tegemist on täiesti korras tassiga, leidis ostja sellelt ometi vea. Tassi soetanud Alyona Juntunen võttis pühapäeval ühendust müüja Petri Vuorineniga ning ütles, et leidis sellelt väikse prao, vahendab Turun Sanomat.

Naine viis tassi müüja kätte ja koos vaadates selgus, et tõepoolest oli tassi sangas imepeenike pragu. Müüja küsis, mida teha ja ostja ütles, et tehing tuleks tühistada. Vuorineni väitel oli tassi sanga siseküljel raskesti märgatav mõra. Seda varem ei märgatud. Vuorinen tunnistas, et see oli tema viga ja võttis tassi tagasi. Raha andis ta samuti ostjale tagasi.

Nüüd pole teada, mis tassist edasi saab ja kas see läheb uuesti müüki. Küll aga uuritakse nüüd kõiki tasse luubi all.

Muumimukikaupat peruttu – Maskulaisnainen saa rahansa takaisin

Huutokauppakeskus Turenki Kotimaa | Turun Sanomat | | 19 Päivitetty Esko Pihkala Viikonlopun suureksi uutispuheenaiheeksi noussut kohukauppa harvinaisesta muumimukista on peruttu. Laajaa mediahuomiota saaneessa kaupassa maskulainen Alyona Juntunen huusi sunnuntaina Huut…

Kommentaarid
(Külastatud 366 korda, 1 külastust täna)