Varsti olete põlvini veres – Kalifaadist välja aetud ISIS-e pruudid hauvad kättemaksu

Lääneriikide tegevuse tõttu Islami Kalifaadist välja aetud ISIS-e pruudid hauvad nüüd Läänele kättemaksu ja lubavad, et varsti on kõik põlvini veres.

ISIS-e pruudid on koondatud Süürias asuvatesse põgenikelaagritesse, aga juba kardetakse et neist tuhandetest naistest ja lastest saavad islamiriigi kättemaksuvahendid, vahendab Daily Mail.

Ühte laagrisse saabus ISIS-e viimasest kantsist Baghouzist 48 tunni jooksul 12 000 põgenikku. Paljud neist on suure tõenäosusega ohtlikud ja radikaliseerunud. Nende ISIS-e pruutide hulgas on ka soomlanna Sanna, kes soovib koos lastega Soome naasta.

Üks üleni musta riietatud ISIS-e pruut lubas kõva häälega, et kõige eest makstakse kätte ja varsti on kõik põlvini veres. Ta ütles, et Islamiriik on ja jääb alles.

Naised, kes laagrisse tulid ütlesid, et kasvatavad oma lapsi edasi ISIS-e vaimus. Üks 60-aastane naine rääkis, et ISIS jääb alles, kuna väikseid poisse on kasvatatud võitlema juba maast madalast. Tema väitel on lapsed saanud Kalifaadi juba emapiimaga kaasa.

Islami pruudid sõimavad neid vaatama tulnud ajakirjanikke ja sõimavad neid sigadeks. Põgenikelaagris varem olnud naised kaebavad, et sinna tulnud ISIS-e pruudid on hakanud neid ründama.

ISIS-e pruudid ütlesid, et lahkusid Baghouzist, kuna seal valitseb nälg ja kaos ning seal pole võimalik ellu jääda. Paljud lapsed on nälja tõttu surnud. Baghouzi on jäänud Islamiriigi kantsi hoidma paar tuhat ISIS-e võitlejat.

Thousands could still be inside last scrap of ISIS territory

US-backed forces have forced the militants into the last scrap of land as they are pushed out of the ‘caliphate’ The coalition forces have been hoping that each day would be the last for ISIS but doubts have now emerged 12,000 people from Baghouz arrived in one camp for non-combatants

Kommentaarid
(Külastatud 3,581 korda, 1 külastust täna)