Vantaal hukkus korteripõlengus inimene, väljakutse tegi naaber

Vantaal Kulomäki linnaosas hukkus täna korteripõlengus inimene. Päästjate info kohaselt teatas põlengust naaber.

Väljakutse tui Maauunintiele kella 10.07 ajal. Neljakorruselise maja teisel korrusel oli puhkenud tulekahju, vahendab Ilta-Sanomat.

Korterist levis suitsu trepikotta ja väljakutse tegi naaber. Päästjate info kohaselt hävis korter põlengus täielikult ja põlenud koetrist leiti üks surnukeha. Põleng piirdus vaid ühe korteriga, nii et majast ei pidanud teisi inimesi evakueerima. Praegu pole veel teada, millest tuli sai alguse.

Ihminen kuoli huoneistopalossa Vantaalla – Palomestari: “Naapuri teki hälytyksen”

Hälytys Vantaan Maauunintielle tuli kello 10.07. Neljäkerroksisen talon toisen kerroksen huoneistossa oli syttynyt tulipalo, ja huoneistosta levisi savua porrashuoneeseen. - Samasta kerroksesta naapuri teki ensimmäisen hälytyksen, kertoo palomestari Tommi Luhtaniemi. - Pelastuslaitoksen tullessa paikalle porrashuone oli sankan savun peitossa ja sitä kautta savu pääsi muihinkin huoneistoihin. Luhtaniemen mukaan huoneisto tuhoutui liki täydellisesti ja huoneistosta löydettiin yksi henkilö kuolleena.

Kommentaarid
(Külastatud 338 korda, 1 külastust täna)