Uus info: Helsingi pussitaja oli varem seotud Iraagi sõjaväega, kahtlustatakse topeltmõrva katses

Politsei kahtlustab Helsingis Haagas eelmisel pühapäeval oma eksnaist ja tolle sõpra pussitanud meest topeltmõrva katses, ühtlasi oli mees varem Iraagis seotud  sõjaväelise organisatsiooniga.

Lisaks kahtlustatakse, et 1985. aastal sündinud Abduljabbar Al-Hmedavil olid kaasosalised, kellest üks oli politsei info kohaselt tema vend. Vend on vahi alla võetud. Lisaks oli mehel veel üks kaasosaline, kes võeti samuti vahi alla, aga lasti siis vabadusse, vahendab MTV.

Kahtlusalune Abduljabbar Al-Hmedavil on jätkuvalt jooksus ja teda pole tabatud. Viimati oli meest nähtud väidetavalt Turu kandis.

Iltalehti andmetel oli mees varem Iraagis seotud sõjaväelise organisatsiooniga. Politsei kinnitas, et on samuti saanud vastavat infot. Politsei info kohaselt mees aga teadaolevalt kõrvalistele isikutele ohtu ei kujuta.

Kommentaarid
(Külastatud 157 korda, 1 külastust täna)