Uuring: tulevased isad, kes oma raseda partneri peale karjuvad, riskivad lapse kuulmiskahjustusega

Värske, Jaapanis läbi viidud uuringu kohaselt kahjustavad oma partneri peale karjuvad isad veel sündimata lapse kuulmist.

Teadlaste väitel on verbaalne vägivald raseduse ajal seotud 50 protsenti suurema ohuga, et lapsel avaldub kuulmiskahjustus. Üks teooria on, et vali hääl põhjustab lootel ebamugavust ja kahjustab kuuldeorganite arengut, vahendab Daily Mail.

Fathers-to-be verbal abuse can cause hearing problems for the baby

Verbal abuse during pregnancy can cause 50% rise in hearing problems for baby The theory is that a loud, non-maternal voice causes discomfort to the foetus Remarks from Kochi Medical School in Japan to Child Abuse and Neglect journal Fathers-to-be who shout at their pregnant partners could damage their unborn child’s hearing, scientists believe.

Kommentaarid
(Külastatud 294 korda, 1 külastust täna)