Tööd otsinud 14-aastane soome tüdruk arvas, et läheb aiatööle – tegelikkus oli midagi muud

Soome tüdruk otsis eelmisel suvel veebi kaudu tööd. 14-aastasele tüdrukule pakutigi tööd, aga mitte sellist, mida ta ootas.

Tüdruku poolt sotsiaalmeedia gruppi üles pandud kuulutusele vastas 58-aastane Kuopio mees ja palus tüdrukut esialgu aiatöödele. Pärast seda aga palus mees tüdrukut privaatsõnumiga alastimodelliks, vahendab MTV.

Lisaks küsis mees tüdruku seksihuvi kohta ja pakkus seksimise eest raha. Selline pakkumine tõi kaasa kuriteoteate ning pärast paarinädalast pakkumiste tegemist võttis politsei mehe üheks ööpäevaks vahi alla.

Mees tunnistas üles, et teadis tüdruku vanust ja tahtis temalt seksi osta. Põhja-Savo kohus mõistis mehele prokuröri ettepanekul rahatrahvi 30 päevamäära ulatuses, mis mehe jaoks oli 192 eurot. Lisaks tuleb maksta 180 eurot riigi tuludesse. Otsus pole veel jõustunud.

Mies vastasi 14-vuotiaan työnhakuilmoitukseen – pihatöiden sijaan yrittikin ostaa seksiä

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi kuopiolaismiehen sakkoihin hänen yritettyään ostaa seksiä alaikäiseltä tytöltä.

Kommentaarid
(Külastatud 778 korda, 1 külastust täna)