Soomes sõjaväeauto ja sõiduauto kokkupõrkes viga saanud naine suri, politsei palub pealtnägijatelt infot

Ida-Soomes Liperis põrkasid eile, 6. märtsi hommikul kokku ajateenijaid sõidutanud veok ja sõiduauto. Politsei kahtlustab asjas liikluskuritegu ja kahtlusalune on 1998. aastal sündinud piirivalve ajateenija.

Politsei sai täna, 7. märtsil Kuopio ülikooli haiglast teate, et liiklusõnnetuses raskelt vigastada saanud 1984. aastal sündinud naine on surnud saadud vigastuste tagajärjel.

Politsei on teinud mitmeid ülekuulamisi juhtumi asjaolude selgitamiseks. Eeluurimisel on selgunud, et STOP-märgiga varustatud ristmikule lähenedes oli veoki juht märganud kaht kõrvalsuunast saabuvad sõiduautot ja alustanud pidurdamist. Veok aga ei jõudnud hoogu maha pidurdada ja põrkas vastu sõiduauto esiotsa. Ees sõitnud sõiduauto jätkas oma teekonda peatumata.

Politsei palub ühendust võtta ees sõitnud auto juhil. Ta on asjas tunnistaja ja tema ütlused on olulised.

Ühendust võivad võtta ka teised isikud, kel on juhtunuga seoses tähelepanekuid. Ühendust palutakse võtta Ida-Soome politseijaoskonnaga telefonil +358 295 415 455 või e-posti aadressil vihjeet.ita-suomi(at)poliisi.fi.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 165 korda, 1 külastust täna)