Soome peaminister turistide arvu kahanemisest Eestis: soomlased on hakanud rohkem kodus reisima

Täna Eestit külastanud Soome peaminister Juha Sipilä ütles turistide arvu vähenemist kommenteerides, et soomlased on hakanud rohkem kodus reisima.

Eesti Päevaleht küsis mõlemalt peaministrilt, miks on Soome turistide arv Eestis vähenenud ja kuidas seda protsessi ümber pöörata. „Soome inimeste külastamine on meile alati väga tähtis. Peame oma tugevusi ära kasutama, mis on seotud kultuuri, saarte ja puhkusega,” vastas Ratas.

Sipilä ütles, et pole päris viimase statistikaga kursis, kuid talle tundub, et soomlased on hakanud rohkem kodumaal reisima. Ta rõhutas, et Soomes on jällegi väga palju Aasia turiste, kes tulevad päevaks-paariks Helsingisse ja jõuavad selle aja jooksul ka Tallinnas käia.

Kommentaarid
(Külastatud 111 korda, 1 külastust täna)