Soome mees kavandas oma tuttava naise vägistamist, aga politsei sai viimasel hetkel jaole

Tampere mees kavandas eelmise aasta augustis oma tuttava naise vägistamist, aga politsei sai viimasel hetkel jaole ja hoidis kuriteo ära. Sellele vaatamata anti mees kohtu alla.

Prokuratuuri info kohaselt oli 40-aastane mees pannud valmis noa, sidumisnöörid ja teibi. Teo motiiv on oli see, et naine oli suhte katkestanud. Mees vihastas ja kavandas kuritegu, vahendab Ilta-Sanomat.

Naise jutu järgi oli mees rääkinud vägivaldsest kättemaksuseksist ja sidumismängudest. Selleks vajalikud kapronnöörid ostis mees 13 minutit enne naise esimest hädakõnet. Politsei sai info kätte ja võttis mehe naise kodumaja hoovist kinni.

Alles siis, kui mees kinni võeti selgus, mis tal plaanis oli. Mees sai süüdistuse ka siivsusetus tegevuses. Ta oli teel Tamperest Helsingisse näidanud naisele rongis oma suguelundit ja ennast rahuldanud.

Sama meest süüdistatakse ka toime pandud röövis. Ta oli löönud ratastoolis olevat liikumisvõimetut meest ja röövinud kolm rohutabletti.

Syyttäjä: Mies otettiin kiinni talon pihasta viime hetkellä nippusiteiden, veitsen ja teipin kanssa – suunnitteli ex-naisystävänsä raiskausta

Tamperelaista miestä syytetään törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Mies kiistää syytteen. Poliisi otti miehen kiinni tamperelaisen talon pihasta viime elokuussa. Miehen hallussa oli veitsi, nippusiteitä, lippunaru sekä kangasteippiä. Syyttäjän mukaan miehen tarkoituksena oli sitoa ex-seurustelukumppaninsa sekä raiskata hänet. Teon motiivina olisi ollut se, että nainen oli pistänyt välit poikki.

Kommentaarid
(Külastatud 300 korda, 1 külastust täna)