Soome loomaaia musklis ahv lööb laineid maailmas

Helsingi Korkeasaari loomaaias elav ahv lööb maailmas laineid oma musklis keha tõttu.

Paljud maailma väljaanded on avaldanud Soome fotograafi Anteri Oksaneni pilti loomaaia ahvist. Kaks päeva tagasi edastas Fox News, et see ahv näeb välja selline, et käib kehakulturismi võistlustel. Samuti avaldas pildi Soome lihaselisest ahvist New York Post.

Soome ahvist kirjutas ka Briti väljaanne The Sun. Soomes kirjutas asjast esimesena Helsingin Sanomat.

Esimesed valgepea sakid toodi Helsingi loomaaeda 1995. aastal, mil avati troopiline Amazonase maja. Praegu elab seal juba teine sugupõlv. Valgepea sakid on kaitse alla seoses elukeskkonna hävimise ja lemmikloomadeks võtmisega. Praegu aga elab neid ahve veel hulgaliselt Põhja-Brasiilia, Venetsueela ja Guayana metsades.

New York Post on Twitter

Insanely muscular monkey spotted in Finland https://t.co/inoSgruQn9

Kommentaarid
(Külastatud 676 korda, 1 külastust täna)