Soomes lendas ehitusplatsilt Teboili tanklasse suuri kive

Espoos Kivenlahtis ehitusplatsil toimunud plahvatuse tõttu lendas kõrval olevasse Teboili tanklasse suuri kive. Tankla kliendid jooksid hirmuga varju. Paar autot said samuti kividega pihta.

Ühe pealtnägija väitel ei pidanud ehitusplatsi tõkked plahvatuse jõule vastu ja seetõttu lendas kive välja. Suuremad kivimürakad olid läbimõõduga 50 cm. Üks auto sai vigastusi, kui sellele lendas pihta 30 cm kivi. Õnneks ükski inimene väljas ei istunud, vahendab Ilta-Sanomat.

Akna ääres istunud tankla kliendid liikusid hirmuga sissepoole. Inimesed olid šokeeritud. Õnneks kedagi väljas ei olnud ja ükski kivi aknast sisse ei lennanud.

Inimesed arutasid, et kuivõrd tegemist on tanklaga, oleks võinud toimuda plahvatus. Tankla töötajatele ehitusel toimunud tegevusest ette ei teatatud. Lisaks autode vigastamisele sai viga ka tanklahoone sein.

Työmaalta lensi pään kokoisia kiviä Teboilin pihaan: “Asiakkaat ryntäsivät suojaan kivisateessa”

Kello on puoli neljä iltapäivällä, paikka on Teboil Kivenlahti, Espoo. Viereisellä rakennustyömaalla räjäytetään kalliota ja pian päänkokoiset kivenlohkareet sinkoutuvat Teboilin pihaan. Murikoita lentää huoltoaseman terassille saakka ja seiniin tulee jokunen lommo. Yhteen tai kahteen autoon tulee vaurioita. - Räjäytystyömaan suojaukset pettivät pahasti ja kiviä lensi jopa sadan metrin päähän.

Kommentaarid
(Külastatud 245 korda, 1 külastust täna)