Skandaal Soomes: rahvasaadik kasutab rassistlikke loosungeid

Soomes on puhkenud skandaal seoses põlissoomlaste rahvasaadiku Teuvo Hakkaraineniga, kes kasutab rassistlikke loosungeid.

Olukorras, kus Soome tahab iga hinna eest rassistlikust imagost lahti saada, on Hakkarainen pannud oma auto küljele sildid kirjaga: „Migrant, kust tulid, sinna lähed!” ja „Varjupaigaturistid välja – iga viimne kui üks”.

Nüüd on inimesed pahased, sest maksumaksjad maksavad selle auto eest, mille küljele need loosungid on pandud.

Reija Härkönen on Twitter

Me maksamme perussuomalaiselle kansanedustajalle melko suuria summia auton käytöstä. Autoa käytetään rasistiseen mainontaan ja meidän kaikkien ja vaalien häpäisyyn. Mitä tälle asialle voisi tehdä? @SuomenEduskunta #vaalit #suomionrasistinen

Kommentaarid
(Külastatud 1,138 korda, 1 külastust täna)