Segasauna nõudnud Rootsi feministid sattusid paanikasse, kui üks mees end nende nähes rahuldas

Rootsis nõudsid feministid ja teised vasakpoolsed aktivistid segasauna, kus mehed ja naised oleks koos. Pärast seda aga sattusid feministid paanikasse, kui üks mees end nende nähes rahuldas.

Väidetavalt oli 35-aastane mees end saunas rahuldanud ühe naise ees ja teda süüdistati samal ajal saunas olnud naiste seksuaalses ahistamises. Tegemist oli Malmös asuva Kallbadhuset’i saunaga, vahendab Daily Mail.

Mõned kuud enne seda olid feministid nõudnud õigust olla saunas koos meestega, kuna varasem meeste ja naiste eraldamine piiras nende väitel trans-inimeste õigusi.

Mees võeti sauna töötajate poolt kinni ja teda hoiti kinni kuni politsei saabumiseni.

Swede ‘performs sex act in front of woman’ during steam room session

A 35-year-old man was detained on suspicion of sexual harassment in Malmo Alleged to have performed sex act in front of a woman at the Kallbadhuset sauna It follows a campaign for a mixed sauna day by feminist and left wing activists They claimed that male-female segregation was exclusionary to trans people A Swedish man has been accused of performing a sex act in front of a woman during a monthly mixed steam room session – months after activists complained about the sauna’s strict gender segregation.

Kommentaarid
(Külastatud 1,988 korda, 1 külastust täna)