Punkbändi Prodigy staar Keith Flint tappis end ära

Punkbändi Prodigy 49-aastane staar Keith Flint võttis endalt elu, teatas bänd.

Flint leiti surnuna tema kodust Inglismaal Essexis ajal, mil tema jaapanlannast abikaasa oli reisil Tokyos.

Flint planeeris enesetappu juba kolm aastat tagasi, millest andis ka teada. 2015. aastal andis ta intervjuu ajakirjale FHM, kus ütles, et ei säästa midagi ja kavatseb end ära tappa. „Kui olen kõik teinud, siis tapan end ära,” ütles ta.

The Prodigy on Twitter

It is with deepest shock and sadness that we can confirm the death of our brother and best friend Keith Flint. A true pioneer, innovator and legend. He will be forever missed. We thank you for respecting the privacy of all concerned at this time.

Kommentaarid
(Külastatud 824 korda, 1 külastust täna)