Naisjalgpallur on pahane tema pildi kohta tehtud seksistlike märkuste pärast

Austraalia jalgpallurist Tayla Harrisest avaldati pärast võitlust sotsiaalmeedias pilt, kus ta oli lööki sooritamas. Pärast seda aga ilmusid veebi seksistlikud kommentaarid, mistõttu pilt Twitterist eemaldati.

Harris oli pärast seda solvunud kommentaatorite peale nende seksistlike märkuste pärast. Pärast seda, kui telekanal 7AFL pildi veebist eemaldas, olid inimesed pahased ka telekanali peale, et pahatahtlike kommentaatorite trollimisele järele anti.

Harris ise ütles, et tunneb end selle kõige pärast seksuaalselt ahistatuna, vahendab Daily Mail. Pilt on üleval Harrise lehel Instagramis.

 

View this post on Instagram

 

My hamstring is ok but derogatory and sexist comments aren’t.

A post shared by Tayla ⚡️ Harris (@tayla_harris) on

Kommentaarid
(Külastatud 155 korda, 1 külastust täna)