Naine sattus Vantaal koos lastega autoõnnetusse, otsib neid abistanud noort meest

Soome naine Mirella oli eelmisel laupäeval koos oma nelja lapsega autoga teel sööma, kui vastu tulev auto neile vastu külge sõitis. Õnnetus juhtus Tikkurilas.

Naise auto sõitis teelt välja. Teise auto juht oli ühe koha peale tardunud ja vaid seises oma auto juures, vahendab MTV.

Sündmuskohale sattus alla 25-aastane mees, keda Mirella appi palus. Mees võttis imiku sülle ja kontrollis tema seisukorda. Samal ajal kutsus mees kohale politsei ja kiirabi. Mees oli kuni lõpuni abis.

Vanemal tütrel murdus rangluu ja naisel käsi. Muidu pääseti vaid kriimustuste ja muljumistega. Naine otsib meest nüüd sotsiaalmeedia kaudu, et teda tänada. Mees aitas auto uksi lahti tõmmata, et naine ja lapsed pääseksid välja.

Kohale tulid politsei ja kiirabi. Naine ja lapsed viidi haiglasse, kus neid kontrolliti, ning siis said nad koju. Nüüd aga tahab naine tänada noort meest, kes tuli justkui tühjast kohast nagu ingel. Tegemist oli vaikse tänavaga, kus palju inimesi ei liikunud.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aiti-ja-lapset-joutuivat-auto-onnettomuuteen-vantaalla-aiti-etsii-nyt-paikalle-osunutta-nuorta-miesta-han-otti-vauvani-syliinsa/7305442

Kommentaarid
(Külastatud 1,818 korda, 1 külastust täna)