Metrootunnelis kõndinud mees peatas Helsingis kogu metrooliikluse

Kogu Helsingi metrooliiklus peatus täna, laupäeval 15 minutiks, kui üks mees otsustas kõndida metrootunnelisse.

Mees hakkas Sörnäineni jaama perroonilt liikuma Hakaniemi poole. Tunnelis tuli ta turvameestele otse vastu. Juhtum oli veidi peale kelle 12, vahendab Ilta-Sanomat.

Häire andis metroorongi juht, kui nägi inimest tunnelis liikumas. Kogu metrooliiklus pandi Helsingis seisma, sest elekter tuli rööbastest välja lülitada. Elekter lülitati välja nii mehe kui teda otsima läinud turvatöötajate turvalisuse pärast.

Mees ei jõudnud mööda tunnelit Hakaniemi jaama. Ta kõndis veidi maad ja läks siis Sörnäineni jaama tagasi.

Yksinäinen kulkija pysäytti koko metroliikenteen: “Hän meni Sörnäisten kakkoslaiturilta kohti Hakaniemeä”

Helsingin koko metroliikenne oli lauantaina yli 15 minuuttia pysähdyksissä. Syynä oli yksittäinen kulkija, joka päätti mennä kävelemään metrotunneliin. - Hän meni Sörnäisten kakkoslaiturilta kohti Hakaniemeä. Tunnelista hän myös omatoimisesti tuli meidän järjestyksenvalvojiemme syliin, metron turvavalvomosta kerrotaan. Tapaus sattui kello 12 jälkeen. Hälytyksen teki junankuljettaja. Hän huomasi, että tunnelissa liikkuu luvaton henkilö.

Kommentaarid
(Külastatud 121 korda, 1 külastust täna)