Merehätta sattunud Norra kruiisilaev jõudis lõpuks sadamasse, inimesed kirjeldasid, et tunne oli nagu Titanicul

Eile, laupäeval, 23. märtsil Norra rannikul merehätta sattunud kruiisilaev Viking Sky jõudis täna pealelõunal lõpuks Molde sadamasse.

Laevalt maha tulnud inimesed kirjeldasid, et tunne laeval oli sama jube nagu Titanicul.

Inimesed kirjeldasid, kuidas inimesed laevas koos mööbli ja muude asjadega ringi veeresid. Vaatepilt oli šokeeriv. Vaatamata hirmsale olukorrale jäid inimesed laevas rahulikuks ja see oli tänu laeva meeskonnale, vahendab VG.

Inimesed istusid laeva restoranis, kui järsku lõi laine puruks välisukse ja vesi tungis laeva. Näha olid inimeste käed, jalad, vesi ja söögilauad – umbes selline vaatepilt nagu Titanicu piltidelt. Inimesed olid üksteise otsas.

Igal pool oli kuulda klaasi klirinat. Inimestel oli tunne, et nüüd on lõpp käes. Inimesed kiitsid Norra päästetöötajaid, kes tegutsesid väga professionaalselt.

Inimesed pandi ootama suurtesse ruumidesse, laeva kinno ja restorani. Paljud lähedased inimesed olid üksteisest eraldatud ja ei teadnud, mis teistest on saanud. Laeva aknast välja vaadates oli näha ainult vett.

Sigurd Mjelve on Twitter

Viking sky https://t.co/IdtMPkxRpU

Kommentaarid
(Külastatud 775 korda, 1 külastust täna)