Lisainfo Sipoo veretöö kohta: mees hoidis korteris kinni naist ja tegi siis enesetapu

Politsei andis lisainfot Helsingi ligidal Sipoos pühapäeval suure operatsiooni kaasa toonud juhtumi kohta, kus Söderkullas Graniittitiel leiti korterist maha lastud inimene. Verd oli igal pool.

Pärast seda peeti kinni tapmises kahtlustatav, kes oli uue info kohaselt naine. Eile, kolmapäeval aga selgus, et naine oli hoopis kannatanu, keda hoiti juba reede õhtust alates korteris vägisi kinni. Korteris maha lastud isik oli mees, vahendab Iltalehti.

Politsei teatas, et naist ei kahtlustata enam milleski ja ta lasti vabadusse. Teadaolevalt oli tapetud mees hoidnud naist vägisi korteris kinni.

Naine oli algul läinud mehega koos ööl vastu laupäeva korterisse vabatahtlikult, kuigi nad olid omavahel tülitsenud. Ühel hetkel oli aga olukord selline, et naine ei pääsenud enam korterist välja. Tema lahkumist takistati ähvarduste ja vägivallaga.

Tulistamise ajal oli naine olnud veel korteris. Pärast tulistamist oli ta helistanud häirekeskusse ja sealt saadud juhiste järgi lahkunud korterist.

Kas mees tegi enesetapu, seda politsei ei kinnita, aga korteris oli olnud vaid kaks inimest. MTV info kohaselt oli mees käskinud naisel relva hoida, kui ta ise vajutas päästikule ja sooritas enesetapu. Politsei seda otseselt ei kinnita, aga märgib, et isikud olid lähestikku, kui kõlas lask, mille tagajärjel mees suri.

Politsei ei kommenteeri ka seda, kas mees ja naine elasid koos, aga nad olid politsei info kohaselt teineteist varem tundnud. Mees oli naist ähvardanud juba pikka aega enne saatuslikku nädalavahetust. Politsei ei kommenteerinud, milles see ähvardus seisnes.

Naise kinni hoidmise motiiv aga oli olnud armukadedus. Kõik märgid viitavad politsei info kohaselt armukadedusele.

Sipoon outojen tapahtumien tutkinta: Mustasukkainen mies piti naista asunnossa viikonlopun, tilanne päättyi laukaukseen

Rikoskomisario Minkkinen kertoo nyt, että henkilöt menivät miehen asunnolle jo lauantaina aamuyöllä eli perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Kommentaarid
(Külastatud 438 korda, 1 külastust täna)