KUUM: Londonis on pommipaanika, lennujaamad ja raudteejaam piirati sisse

Londonis valitseb täna seoses leitud lõhkekehadega pommipaanika, Heathrow ja City lennujaamad piirati sisse, samuti Waterloo raudteejaam.

Briti terroripolitsei on tuvastanud neis kohtades kirja teel A4 formaadis mulliümbrikutes saadetud lõhkekehad. Mõju lendudele ja rongireisidele on seni olnud väike, vahendab Daily Mail.

Politsei info kohaselt oli tegemist väikeste lõhkekehadega, mis on võimelised esile kutsuma tulekahjusid. Kokku oli pommiga pakke kolm. Heathrow lennujaama ligidale saadetud pakk plahvatas ja põhjustas tulekahju, kaks ülejäänut jäid avamata.

Lõhkekehad olid pandud plahvatama pärast ümbriku avamist. Üks pakk lõhkes hommikul kella 10 ajal Heathrow lennujaama juhtkonna hoones. Keegi vigastada ei saanud, aga igaks juhuks hoone evakueeriti ja piirkond suleti.

Varsti pärast seda kella 11.30 ajal leiti teine sarnane pakk Waterloo rongijaama postiruumist. Seda pakki ei avatud ja politsei tegi selle kahjutuks.

Kolmas pakk leiti keskpäeva paiku kesklinna City lennujaama lähedalt. Töötajad evakueeriti ja pakk tehti kahjutuks.

Keegi kannatada ei saanud ja kedagi pole veel seoses lõhkeainepakkidega kinni võetud.

Heathrow lennud ja reisijad intsidendi tõttu ei kannatanud.

Packages sent Heathrow, London City and Waterloo WERE bombs

Packages in yellow Jiffy bags were received by workers at Heathrow Airport, City Airport and Waterloo station Areas of the three major transport terminals were sealed off, but impact on flights and trains was limited Police have now confirmed devices were small improvised explosive devices, capable of starting a fire The device sent to an office building near Heathrow went off, causing a fire, but other two were not opened Three packages sent to Heathrow, London City Airport and Waterloo station were bombs, police have confirmed.

Kommentaarid
(Külastatud 150 korda, 1 külastust täna)