KUUM: Helsingi pussitaja on väga ohtlik, kantud Europoli kõige kardetumate kurjategijate nimekirja, pussitas ka oma lapsi

Helsingis Haaga linnaosas eelmisel pühapäeval oma eksnaist ja tolle sõpra pussitanud Iraagi mees Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi pussitas värske info kohaselt ka oma lapsi ja ähvardas noaga kõrvalisi isikuid. Mees on väga ohtlik, ta on kantud Europoli kõige kardetumate kurjategijate nimekirja.

Mees pussitas ka oma lapsi ning ähvardas noaga kõrvalisi isikuid, kui põgenes pühapäeval sündmuskohalt Helsingis Haaga linnaosas. Mehest on avaldatud Europoli lehel uus pilt.

Europoli lehel on ühtlasi kirjas, et 3. märtsil kella 12.30 ajal Helsingis tahtis Hayder Al-Hmedawi ettekavatsetult tappa kahte inimest ning pussitas veel kolme inimest. Ühtlasi ähvardas mees pussitada sündmuskohal olnud kuuendat inimest.

Hayder Al-Hmedawi sünniaeg on 10. september 1985 ehk mees on 33-aastane.

Soome Iltalehti info kohaselt oli meest otsitud Turu ligidal Kaarinas, aga ei leitud.

Europe’s most wanted

Attempted Murder, Haldusdokumendi võltsimine ja sellega kauplemine, Inimrööv, ebaseaduslik vabaduse võtmine ja pantvangi võtmine, Tapmine, raske tervisekahjustuse tekitamine, Organiseeritud või relvastatud röövimine, Participation in a criminal organisation, Terrorism, Õhusõiduki või laeva kaaperdamine

Kommentaarid
(Külastatud 978 korda, 1 külastust täna)