KUUM: Euroopas keelati Boeing 737 MAX 8 lennud, puudutab paljusid Soome lennuliine

Euroopa lennuturvalisuse agentuur EASA keelustas täna Boeing 737 MAX 8 lennud, enne seda olid teatanud nende lennukite kasutamisest loobumisest mitmed lennufirmad.

Keeld puudutab lennukeid Boeing 737 MAX 8 ja Boeing MAX 9.

Keeld puudutab paljusid Soome lennuliine, näiteks Norra lennufirma Norwegian lendusid. Boeing 737 MAX 8 lennukite kasutamise peatasid enne seda Suurbritannia, Saksamaa, Prantsusmaa, Holland, Belgia, Austria ja Iirimaa.

Flightradar24 on Twitter

EASA has published today an Airworthiness Directive, effective as of 19:00 UTC, suspending all flight operations of all Boeing Model 737-8 MAX and 737-9 MAX aeroplanes in Europe. https://t.co/cLiAsPBYOX

 

Kommentaarid
(Külastatud 349 korda, 1 külastust täna)