Kummaline juhtum: Espoos kiskus rattur autojuhiga tüli, tahtis kakelda ja sülitas näkku

Espoos Otaniemis oli eile, neljapäeva hommikul kummaline juhtum, kus rattur sõitis autole ette, pani ratta auto ette maha, tuli auto juurde, tahtis juhiga kakelda ja kui autojuht seda ei soovinud, siis sülitas juhile näkku.

Ratturi arvates oli auto talle peaaegu otsa sõitnud. Samas oli rattur tulnud kõrvateelt ja auto liikus peateel, vahendab Länsiväylä.

Juhtum salvestus auto kaamerasüsteemi, seda nii eest- kui tagantpoolt. Juht saatis kokku neli videot ja Länsiväylä avaldas ühe neist.

Videotest on näha, kuidas rattur sõitis autol taga, siis kiirendas ja sõitis autost mööda. Kostis mütsatus, kui rattur lõi vastu auto akent. Seejärel sõitis rattur autole ette, jättis ratta auto ette maha ja tuli juhi ukse juurde.

Juht rääkis, et rattur rebis autoukse lahti ja võttis tal kõrist kinni. Rattur ütles juhile, et tule välja, ma tahan kakelda, et sa ratturile äärepealt otsa sõitsid. Kui juht teatas, et ei taha kakelda, ütles rattur: „Plika!” ja sülitas juhile näkku.

Enne intsidenti ratturiga oli auto peatunud kõnnitee ees ja lasknud jalakäija läbi ning siis liikuma hakanud, kui tagant sõitis peateele suure hooga rattur. Juht ütles selle peale, et kogeb iga päev juhtumeid, kus ratturid sõidavad kõrvalteelt hooga peateele ning autosid ei vaata.

Autojuht tegi asja kohta politseile teate. Politseist öeldi, et sellise juhtumi puhul on tegemist nii vägivallatsemise kui kodurahu rikkumisega. Autot kaitseb kodurahu. Auto ukse avamine on samaväärne kodu ukse avamisega ja koju tungimisega. Politsei info kohaselt ei tunne paljud ratturid liikluseeskirju ja isegi kui tunnevad, siis ei järgi neid.

Raju tankoraivo repesi: “Vellihousu” autoilija ei halunnut tapella ja pyöräilijä sylkäisi naamalle – katso video

Autoilija joutui lähes pyöräilijän pahoinpitelemäksi Espoon Otaniemessä torstaiaamuna. Pyöräilijän mielestä autoilija oli melkein ajanut hänen päälleen. Pyöräilijä tuli Maarintielle kuitenkin kolmion takaa. Tapahtumat tallentuivat auton kamerajärjestelmään sekä edestä että takaapäin. Kuljettaja lähetti tapauksesta neljä videota Etelä-Suomen Median toimitukseen. Julkaisemme tämän jutun yhdessä osan yhdestä videosta, jonka ääniraitaa on muutettu henkilöiden yksityisyydensuojan takia.

Kommentaarid
(Külastatud 225 korda, 1 külastust täna)