Kevad läbi: Lõuna-Soome on oodata ohtralt lund

Kevad sõitis nagu vastu seina ja talv on Soomes tagasi. Lõuna-Soome on veel oodata ohtralt lund.

Ilmateenistus hoiatab, et suure lumesaju tõttu on Lõuna-Soomes teisipäeval liiklusolud väga halvad.

Suur lumesadu algab juba esmaspäeva ja teisipäeva vahelisel ööl ning vastu hommikut töölemineku ajal on oodata väga tugevat lumesadu. Lisaks puhub tugev tuul, mis koos lumesajuga muudab liiklusolud väga kehvaks.

Lumesadu kulgeb üle terve Lõuna-Soome, alates Turust kuni Kotkani välja. Lumesadu ei kesta aga kaua ja keskpäevaks on see Helsingis juba läbi. Töölt koju sõit on seetõttu lihtsam ning kolmapäeval on oodata juba selget ilma. Ööl vastu komapäeva on oodata külma ilma kogu Soomes.

Neljapäeval algab aga uus lumesadu. Uus sadu hõlmab juba suuremat ala Soome lõuna- ja keskosas. Soome edelaosas võib sadada lörtsi ja vihma. Ilm püsib vahelduv terve nädalalõpu ning seda, millal saabub kevad, ei oska sünoptikud veel öelda.

Kommentaarid
(Külastatud 521 korda, 1 külastust täna)