Keskealine soome mees leiti Silja Serenade kajutist surnuna

Laupäeval Helsingist Stockholmi väljunud laeva Silja Serenade 11. teki kajutist leiti soomlase surnukeha.

Tallink Silja info kohaselt leiti mees kajutist täna, pühapäeva hommikul. Laev väljus Helsingist kell 17 õhtul, vahendab Ilta-Sanomat.

Laev sõitis täna Helsingisse tagasi. Soome mehe surma uurib Stockholmi politsei.

Suomalaismatkustaja kuoli Silja Serenadella – Tukholman poliisi selvittää asiaa

Suomen kansalainen menehtyi sunnuntaina Silja Serenaden risteilyaluksella. Silminnäkijän mukaan laivan saavuttua Tukholman satamaan poliisit eristivät hytin eristysnauhalla kannella 11. Tallink Siljan tiedottaja Marika Nöjd vahvistaa Ilta-Sanomille, että suomalainen mies menehtyi hytissään. Tukholman poliisi puolestaan vahvistaa Ilta-Sanomille, että poliisi tutkii risteilyaluksella tapahtunutta kuolemaa. Poliisi ei pysty toistaiseksi kertomaan suomalaismatkustajan kuolinsyytä eikä kommentoi, onko kyseessä mahdollisesti rikos.

Kommentaarid
(Külastatud 664 korda, 1 külastust täna)