Kas oled näinud? Politsei avaldas Helsingi kahtlusaluse pussitaja pildi ja nime

Politsei avaldas täna isiku pildi ja nime, kes pussitas eile Helsingis kahte täiskasvanud inimest ja vigastas kolme last.

Kahtlusalune mees Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on jätkuvalt tabamata. Politsei otsib taga mõrva- ja tapmiskatses ning vägivallas kahtlustatavat 1985. aastal sündinud meest, kes on 168 sentimeetrit pikk.

Kahtlusaluste kuritegude kannatanud on mehe eksabikaasa, eksabikaasa sõber ning ühised lapsed. Kannatanute elu pole ohus.

Politsei on korraldanud seoses juhtunuga ja korraldab veel ulatuslikke otsinguid kahtlusaluse tabamiseks. Kuivõrd tegemist on väga raske kuriteoga, ja kahtlusalune tuleb tabada kiiresti, avalikustab politsei erakorralise abinõuna isiku nime ja pildi.

Kõigist värsketest tähelepanekutest tuleks teatada hädaabinumbril 112, ja kõikidest muudest tähelepanekutest või infost politsei numbrile +358 295 417 935. Vihjeid saab saata ka e-posti aadressile analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 1,374 korda, 1 külastust täna)