Inglismaal õpetatakse lastele siduma noahaava, kuna pussitamised on muutunud järjest tavalisemaks

Inglise koolides on hakatud lastele õpetama, kuidas siduda noahaava, kuna pussitamises on muutunud õpilaste seas järjest tavalisemaks.

Poolteist tundi kestva koolituse käigus õpetatakse lastele, kuidas suruda haav kinni ja piirata verejooksu, vahendab Daily Mail.

Inglismaal on pussitamiste arv tõusnud kõige kõrgemale alates 1946. aastast, mil vastavaid andmeid registreerima hakati. Alates käesoleva aasta algusest on juba 10 noorukit surnuks pussitatud. Kuritegevuse kasvu seostatakse politseinike arvu kärpimisega.

School pupils have lessons in treating stab wounds

School children are taught first aid and how to speak to emergency services Pupils use props to understand blood loss and take part in role play scenarios It comes amid an ongoing political row over the causes of rising violent crime School pupils are learning how to treat stab wounds amid a surge in violent crime in Britain.

Kommentaarid
(Külastatud 150 korda, 1 külastust täna)