Helsingi politsei andis infot Kumpula operatsiooni kohta: meest peksti jõhkralt ujula parklas, kahtlusalune pääses põgenema

Helsingi politsei andis täna infot eile õhtul toimunud suure politseioperatsiooni kohta Kumpulas. Politsei info kohaselt oli ühte meest jõhkralt pekstud ujula parklas.

Politsei sai pühapäeval, 11. märtsil kella 19.30 ajal teate, et 1960ndatel aastatel sündinud meest on pekstud Kumpula väliujula parklas. Asja kohta teatas kõrvaline isik, kes kuulis parklast karjumist. Kohale saabunud patrull leidis parklast maas lamava mehe, kes viidi haiglasse.

Politsei otsis tugevdatud jõududega ümbruskonnast kahtlusalust isikut ja korraldas läbiotsimise kahtlusaluse korteris tema leidmiseks. Kahtlusalune on endiselt leidmata, aga tema isik on politseile teada.

Praegustel andmetel olid kannatanu ja kahtlusalune, 1970ndatel aastatel sündinud mees teineteist varasemast tundnud ja olid leppinud parklas kokku kohtumise. Praegu pole veel täit kindlust, kuidas kannatanu vigastused tekkisid.

Asja uuritakse raskekujulise vägivallana. Tähelepanekutest saab anda teada politseile e-posti aadressil vakivaltarikosyksikko.helsinki(at)poliisi.fi.

Helsingin poliisi on Twitter

Poliisi epäilee: Törkeä pahoinpitely Kumpulassa – epäilty karkuteillä. Mahdolliset tapaukseen liittyvät havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi. Lue lisää: https://t.co/d64peocRRO https://t.co/Tx8D9w9ogn

Kommentaarid
(Külastatud 287 korda, 1 külastust täna)