Erakordne laibatükeldamine Soomes: Iraagi mees keetis ära oma rahvuskaaslase

Soome Kymenlaakso kohtus on parasjagu menetluses süüasi, kus üks Iraagi mees tükeldas ja siis keetis ära oma rahvuskaaslase.

Juhtum toimus Kotkas Karhuvuoris läinud sügisel. Teos süüdistatakse 1975. aastal sündinud Iraagi meest. 43-aastane mees oli ühes Kotka erakorteris tapnud oma rahvuskaaslase. Ohver ja süüalune tundsid teineteist, vahendab Iltalehti.

Iraagi mees algul peksis oma kaaslast. Pärast tapmist mees tükeldas kahtlustuse kohaselt oma ohvri ja püüdis sellest vabaneda surnukeha keetmisega. Enne oma tegu oli mees rääkinud lähedastega nülgimise teemal. Politsei info kohaselt polnud tegu ilmselt kannibalismiga.

Süüdistuse järgi hoidis mees surnukeha oma korteris, kus ta seda jupikaupa tükeldas. Mees eemaldas luudelt koed ja üritas peita DNA jälgi luid pestes ja värvides. Osa luudest saagis mees katki ja peenestas väikesteks tükkideks.

Pärast tükeldamist pani mees kokku 45 luud kilekottidesse, kuhu lisas maitseaineid ja pesuvahendeid. Kotid peitis ta köögikappide alla, sügavkülma ja ahju alla.

Ohver kuulutati kadunuks möödunud aasta augusti lõpus. Tagaotsimise ajal sai politsei vihjeid, et mees võis langeda kuriteo ohvriks. Politsei korraldas läbiotsimise süüaluse korteris oktoobri lõpus. Korterist leiti enamus tapetud mehe jäänuseid, aga osa jäi kadunuks. Iraagi mees oli kaevanud mõne kilomeetri kaugusele korterist augu, aga sinna ta surnukeha tükke ei viinud.

Kohus vangistas mehe oktoobrikuus kahtlustatuna tapmises. Prokurör nõuab mehele reaalset vangistust tapmise ja hauarahu rikkumise eest.

Poikkeuksellinen paloittelusurma käräjillä – irakilaismiehen syytetään keittäneen maanmiehensä

Kymenlaakson käräjäoikeudessa käsitellään Kotkan Karhuvuoressa syksyllä tapahtunutta paloittelusurmaa.

Kommentaarid
(Külastatud 916 korda, 1 külastust täna)