Endavastase rassistliku ja homofoobse rünnaku lavastanud mustanahalist USA näitlejat ootab 48 aastat vanglat

USA-s endavastase rassistliku ja homofoobse rünnaku lavastanud näitlejat Jussie Smollett’it ähvardab süüdimõistmise korra 48 aasta pikkune vanglakaristus.

Algselt süüdistati meest vaid ühes kuriteo episoodis, mille eest oleks teda oodanud 3 aastat vanglat või 25 tuhande dollari suurine trahv. Nüüd on aga mehe vastu esitatud veel 15 süüdistust, mille eest ootab teda kokku 48 aastat vanglat, vahendab Daily Mail.

Lisaks võidakse meest trahvida 400 000 dollariga. Tuli välja, et mees lavastas endavastase rünnaku selleks, et tekitada enda suhtes kaastunnet ja läbi selle seriaalist Empire palka juurde saada.

Ta teatas pärast lavastatud rünnakut ise politseisse ja ütles, et teda ründasid valge nahavärviga mehed, kes olid musta riietatud. Ühtlasi olid mehed tema kohta kasutanud rassistlikke ja homofoobseid väljendeid.

Tegelikkuses aga palkas Smollett Nigeeriast pärit mehed, kellele maksis 3500 dollarit ja lubas maksta veel 500, kui mehed jõuavad koju Nigeeriasse. Mehed rääkisid, et Smollett lavastas rünnaku selleks, et seriaalist Empire palka juurde saada.

Grand jury charges Jussie Smollett with SIXTEEN felony counts

A grand jury hit Smollett with 15 additional felony disorderly conduct charges on Thursday The Empire actor now faces a maximum of 48 years behind bars if convicted He was facing three years behind bars and a $25,000 fine for a Class 4 felony of disorderly conduct Smollett denies the

Kommentaarid
(Külastatud 483 korda, 1 külastust täna)