Ameerika trans-mees sünnitas lapse, kuigi seda keegi ei uskunud

Vastupidiselt üldistele ootustele sai Ameerika Texase osariigis elav 28-aastane trans-mees Wyley Simpson siiski lapse. Ta tervitas uut ilmakodanikku koos oma elukaaslase, 28-aastase Stephen Gaethiga.

Wyley samas tunnistab, et enam ta rasestuda ei taha, sest teda narriti ja alandati raseduse ajal. Wyley hakkas meheks muutuma, kui oli 21-aastane. Pärast seda, kui ta hakkas meessuguhormooni võtma, kadus menstruatsioon ja arstid ütlesid, et enam tal rasestuda pole võimalik, vahendab Daily Mail.

Wyley rasestus siiski 2018. aasta veebruaris, poeglaps sündis 2018. aasta septembris erakorralise keisrilõikega ja sai nimeks Rowan. Hiljuti tähistati lapse 6 kuu sünnipäeva.

Wyley’l on eemaldatud naise rinnad, nii et last ta enam rinnaga toita ei saa. Tulevikus tahab ta päriselt meheks muutuda. Wyley nimi lapsepõlves oli Whitney. Tal on praegu veel naissuguorganid, aga ta tahab lasta need eemaldada ning saada omale peenise.

Wyley Simpson, transgender man, gives birth to baby boy

Transgender man was on testosterone and had no periods when fell pregnant Wyley Simpson, 28, welcomed baby boy with fiancé, Stephen Gaeth, 28, in Texas Pregnancy happened during his transitioning period and came as a surprise Wyley suffered abuse from strangers but said their son Rowan was worth it A transgender man who gave birth to a baby boy says being pregnant cemented their bond, but admits he wouldn’t do it again after receiving ’daily abuse and judgement’ from strangers.

 

Kommentaarid
(Külastatud 2,613 korda, 1 külastust täna)