3-aastase tütre Soomes surnuks pussitanud mees vaidleb vastu eluaegsele vanglakaristusele

Porvoos 2017. aasta 13. novembril oma 3-aastase tütre sutnuks pussitanud 39-aastane Nicolas Mathieu Cherchel vaidleb kohtus vastu talle määratud eluaegsele vanglakaristusele.

Cherchel väidab, et tegemist oli kõigest tapmisega. Mees mõisteti esimese astme kohtus süüdi mõrvas, lapseröövis, ähvardamises, vägivallas ja kodurahu rikkumises, vahendab Ilta-Sanomat.

Sündmuste jada sai alguse sellest, et ema oli viimas tütart lasteaeda. Mees ootas tänaval, võttis tüdruku ja läks temaga mänguväljakule. Seal pussitas mees tüdrukut ja politsei ei jõudnud piisavalt kiiresti kohale.

Tüdruku isa ja ema olid tüliga lahku läinud. Mees oli korterist välja tõstetud. Neil oli pooleli vaidlus tüdruku hooldusõiguse üle. Ekspertiis tegi kindlaks, et mees oli teo toimepanemise ajal täie teadvuse juures.

Isä puukotti 3-vuotiaan tyttärensä kuoliaaksi leikkikentällä – yrittää yhä välttää elinkautisen

Kolmevuotiaan tytön Porvoossa tapahtunutta julmaa surmaa aletaan käsitellä Helsingin hovioikeudessa tänään tiistaina. Tytön isä Nicolas Mathieu Cherchel, 39, on valittanut hovioikeuteen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden langettamasta elinkautistuomiosta. Cherchel on myöntänyt syyllistyneensä tyttärensä surmatessaan ainoastaan tappoon. Murhan lisäksi Cherchel tuomittiin käräjäoikeudessa lapsikaappauksesta, laittomasta uhkauksesta, pahoinpitelystä ja kotirauhan rikkomisesta. Henkirikos tapahtui Porvoossa 13. marraskuuta 2017.

Kommentaarid
(Külastatud 731 korda, 1 külastust täna)