22-aastane Downi sündroomiga tüdruk, kelle vanematele ei antud mingit lootust, teeb USA-s karjääri modellina

USA-s teeb modellina edukalt karjääri 22-aastane Downi sündroomiga tüdruk, kelle vanametale öeldi, et ta ei hakka kunagi lugema, kirjutama ega normaalset elu elama.

USA Missouri osariigist pärit Grace’i vanematele soovitati tütar ära anda. Ema aga õpetas tüdrukut kodus ja pani tütre 8-aastaselt tavalisse kooli. Alates 20. eluaastast käib tüdruk koolides erivajadustega inimeste teemal loenguid pidamas, vahendab Daily Mail.

Loenguid ette valmistades luges tüdruk Downi sündroomiga modelli kohta ja leidis, et tema võiks sama proovida. Praegu teeb ta edukat karjääri modellina.

Down syndrome model aims to breaks down stereotypes

Grace Strobel, from Wildwood, Missouri, was born with Down syndrome A counselor told her parents when she was born that they should consider putting her in a professionally-run ’institution’ The now 22-year-old was home schooled by her mother, Linda Strobel, before attending elementary school when she turned eight In 2017,

Kommentaarid
(Külastatud 890 korda, 1 külastust täna)