Viimane pilt Matti Nykänenist enne surma

Reede ja laupäeva vahelisel ööl pärast esinemist Helsingis on tehtud viimane pilt Matti Nykänenist enne surma.

Pildil on Matti ja üks tema fännidest Katja Pilkevaara. Katja pani pildi üles sotsiaalmeediasse.

Matti esines reede õhtul Helsingis lokaalis Pallogrilli. Katja meenutab, et Matti polnud just kõige paremas vormis. Kui varem on tema silmist paistnud säde, siis nüüd olid silmad tuhmid. Matti oli kehvas olukorras. Ta oli purjus ja väsinud olekuga. Ta unustas laulusõnu, aga sellest polnud lugu, sest muusika mängis taustal.

Rahvale see kõik meeldis ning kõik plaksutasid muusika taktis kaasa. Lokaalist väljudes märkasid mõned fännid järsku Mattit. Lokaali kõrval kaubanduskeskuses oli tühi ruum ja sinna oli toodud paar lauda ja tooli ning see oli Matti jaoks lavatagune puhkeruum. Matti oli seal koos sõbraga kahekesi, vahendab Iltalehti.

Fännid läksid Mattit sinna tervitama. Matti oli selle üle väga õnnelik Ta tõusis püsti ja kallistas kõiki. Fännid lasid end koos Mattiga pildistada. Enne minekut andis Matti fännidele musi.

Kui naine hiljem pildi sotsiaalmeedias avaldas, ei teadnud ta veel, et see on viimane pilt Mattist enne surma.

 

View this post on Instagram

 

😄👌🏼 #mattinykänen #pallogrilli #kauppakeskussaari #paikallinen #laajasalo #backstage #lennänykäsenmatti #ihankipeetäsettiä #ehkäotinehkäen #mitäväliäsen #viimeinenkeikka #ehkäjopaviimeinenkuva #elämäonihmisenparastaaikaa #rip Edit. R. I. P. Matti Nykänen 😥❤️

A post shared by Katja (@katja_twinkle) on

Kommentaarid
(Külastatud 462 korda, 1 külastust täna)