Venemaal rinnalõikuse patsiendi vägistanud narkoosiarst mõisteti kolmeks aastaks vanglasse

Venemaal Samaaras mõisteti kolmeks aastaks vanglasse anestesioloog, kes vägistas pärast operatsiooni palatis narkoosist toibuva patsiendi.

33-aastane moedisainer Erika Bõkova polnud veel rinnasuurenduse operatsioonist toibunud, kui 60-aastane narkoosiarst dr Juri Tšernikov ta vägistas. Naine oli veel narkoosiuimas ja ei suutnud rääkida ega karjuda.

Mees väitis hiljem, et naine oli kõigega nõus ja ei öelnud mehe vastava ettepaneku peale midagi, vahendab Daily Mail.

Naine hoidis talle sisse lastud mehe sperma alles ning viis selle hiljem politseisse, et kurjategija kätte saada.

Dr Juri Tšernikov on abielus ja juba vanaisa. Kohus mõistis talle kergema, kolme aasta ja kahe kuu pikkuse reaalse vangistuse, kuna mees nõustus maksma naisele kompensatsiooni ligi 13 000 eurot. Enne seda nõudsid Samaara prokurörid mehele 5 aasta pikkust vanglakaristust.

Ühe lapse ema Erika Bõkova kinnitas, et ei andnud mehele mingit nõusolekut. Naine ütles, et oigas vägistamise ajal, aga see polnud rahuldusest, vaid sellest, et ei suutnud karjuda. Tegemist oli esimese kirurgilise operatsiooniga tema elus.

Bõkova ütles, et tema enda mees oli olnud operatsiooni vastu ja öelnud, et naine on ka ilma selleta ilus. Naine lasi ikkagi ennast lõigata. Naine tunnistas, et tahtis talle peale tulnud narkoosiarsti minema lükata, aga ei suutnud.

Pikka aega ei suutnud naine vägistamist tunnistada ja ei rääkinud sellest isegi oma mehele. Ent ta hoidis sperma alles ja viis selle politseisse.

Arst rääkis kohtus, et naine oli kõigega nõus olnud. Arsti naine Tatjana ütles samuti, et ei usu, et tema mees midagi sellist tegi ja kui tegi, oli see vaid nõrkusehoog.

Päev pärast vägistamist oli arst toonud naisele tahvli šokolaadi ja rasestumisvastase tableti.

Anaesthetist who raped breast implant patient jailed for three years

Fashion designer Erika Bykova was raped in hospital while under anaesthetic She couldn’t talk or scream for help as Dr Yury Chernikov forced himself on her He claimed it was consensual and that ‘she didn’t try to say a word or stop it’ Bykova preserved doctor’s sperm and handed it in to police to catch predator A Russian anaesthetist has been jailed for raping a patient as she recovered from plastic surgery on her breasts.

Kommentaarid
(Külastatud 1,240 korda, 1 külastust täna)