Venemaa valmistub interneti väljalülitamiseks

Venemaa teeb ettevalmistusi interneti väljalülitamiseks, et kaitsta end võimaliku küberrünnaku eest.

Internet lülitatakse Venemaal katseliselt välja mingil ajal enne 1. aprilli, vahendab Daily Mail.

Pärast interneti väljalülitamist saavad Venemaa elanikud vahetada infot ainult riigi sees, välisühendused on kõik suletud.

Kardetakse, et selline väljalülitamine võib Venemaal kaasa tuua tõsised häired. Interneti väljalülitamise ajal kasutab Venemaa enda veebiaaadresside süsteemi DNS (Domain Name System – tõlkes: domeeninimede süsteem).

Varem on Lääneriigid süüdistanud Venemaad küberrünnakute korraldamises.

Russia set to DISCONNECT from internet temporarily

Brief test ’disconnecting’ Russia from the internet set to take place before April 1 Reports claim move is part of preparations for a potential cyber-war in the future Russia has been accused of carrying out a series of cyber-attacks in recent years, prompting NATO and its allies to threaten the country with sanctions Russia is set to disconnect from the internet temporarily as part of preparations for a potential cyber-war in the future, it has been claimed.

Kommentaarid
(Külastatud 864 korda, 1 külastust täna)