Vene naine seljatas Putini

Vene naisjudoka Natalja Kuzjutina seltajas treeningul Venemaa presidendi Vladimir Putini.

66-aastane Venemaa president osales eile Sotšis judotreeningul. 29-aastane Kuzjutina olevat presidendi õhku lennutanud, vahendab Daily Mail.

Rio de Janeiro 2016. aasta olümpiamängude pronksmedalist Kuzjutina heitis presidendi selili, aga sellest hetkest videomaterjali ei edastatud. Putin olevat treeningul väänanud välja oma väikse näpu.

Pärast suudles president naist pea peale. Putin veetis treeningul tunni ja oli heas vormis. Samal päeval olid Putinil kohtumised Iraani presidendi Hassan Rouhani ja Türgi liidri Recep Tayyip Erdoğan’iga.

The woman who floored Putin! Judo star sends Russian leader flying

Kremlin strongman took part in a judo training session in Sochi, Russia, last night Olympic judo medallist Natalia Kuzyutina is said to have sent the President flying But images of the moment he was left on the mat have not yet been released Putin is said to have got up and kissed her on the head, later saying that exercise helps people to ‘get real’ This is the woman who floored Vladimir Putin in a judo sparring session – prompting him to get up and kiss her on the head.

Kommentaarid
(Külastatud 211 korda, 1 külastust täna)