Tampere sarivägistaja Tamim Najafi mõisteti vangi, kannatanute seas ka 14-aastane laps

Turu ringkonnakohus jättis jõusse Tampere mehele Tamim Najafile varem mõistetud 3 aasta ja 8 kuu pikkuse vanglakaristuse kümne vägistamise, vägivallatsemise ja lapse rasekujulise seksuaalse ärakasutamise eest.

Sarivägistaja leidis oma ohvrid kaubanduskeskustest, kasutades ära ühe kannatanu puuest ja teise heausksust. Kuriteod pandi toime 2017. aasta detsembri ja 2018. aasta jaanuari vahelisel ajal, kui süüalune oli 18-aastane, vahendab Iltalehti.

Esimene kannatanu oli paarikümneaastane koos emaga elanud puudega naine. Kohtu andmed on küll suuremalt jaolt salastatud, aga neist võib välja lugeda, et puue oli nii selge, et mees pidi sellest aru saama. Ühe tunnistaja väitel polnud naine võimeline iseseisvalt toime tulema.

Korduvad vägistamised toimusid mehe korteris ühe nädala jooksul. Mees jootis naisele alkoholi, mis vähendas tema võimet ennast kaitsta ja oma tahet väljendada. Vägistamisi oli kokku kümme. Nende käigus lõi mees muu hulgas kannatanut vastu nägu.

14-aastane koolitüdruk oli algul mehest sisse võetud, aga hakkas teda kartma, kui mees teda lõi. Sellele vaatamata läks tüdruk mehe korterisse.

Mees kasutas tüdrukut mitmel moel seksuaalselt ära. Kohtu dokumentidest tuleb välja, et ka tüdrukul oli omapära, mida mees ära kasutas. Kohtu hinnangul oli mees tüdrukuga kokku neli korda seksuaalvahekorras.

Lisaks vanglakaristusele peab Tamim Najafi maksma vanemale kannatanule valu ja kannatuste eest hüvitist 16 200 eurot ning nooremale kannatanule 11 000 eurot.

Tapasi uhrinsa kauppakeskuksessa: Mies raiskasi vammaisen naisen 10 kertaa, uhrina myös 14-vuotias tyttö

Tamperelaisraiskaaja löysi kummankin uhrinsa kauppakeskuksesta. Hän käytti törkeästi hyväkseen vanhemman uhrinsa vammaisuutta ja nuoremman erityisluonnetta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,168 korda, 1 külastust täna)