Tampere naine hammustas õuna ja tundis torget kurgus – neelust leiti 3,5 cm õmblusnõel

Naise jutu järgi oli nõel olnud Tampere poest ostetud õuna sees. Praegu pole teada, kuidas nõel õuna sisse sai. Pood selgitab asja politsei abil.

Kõik algas sellest, kui naine sõi maheõuna ja tundis järsku torget kurgus. Naine läks paanikasse, hakkas läkastama ja lõpetas õuna söömise. Õhk käis läbi, aga kurgus oli imelik. Algul arvas naine, et õunatükk jäi kurku kinni, vahendab Iltalehti.

Naine hammustas õuna kolmapäeval, 30. jaanuaril. Ta ostis õuna Tampere poest kas esmaspäeval, 28. jaanuaril või teisipäeval, 29. jaanuaril.

Pärast õuna söömist käis naine järgmisel päeval Hatanpää tervisekeskuses oma kurku näitamas. Arst arvas, et naisel oli kurgus haav ja et see paraneb aja jooksul ise ära.

Arst ei osanud arvata, milles asi. Naine ise arvas, et midagi on kurku kinni jäänud, kas õunatükk või südamik. Arst aga ütles, et toit niimoodi ei saa kinni jääda, et seal pidi olema mingi haavand, mis tekitab tunde, et midagi on kurgus.

Kui kurk oli endiselt valus, käis naine teist korda tervisekeskuses. Seal aga ei suudetud kurku korralikult kontrollida. Läinud nädalavahetusel, 8-9. veebruaril pööras naise seisund halvemuse poole. Ta tundis kurgus midagi ebatavalist ja tal tõusis palavik.

Teisipäeval ei suutnud naine enam magada, süüa ega isegi rääkida. Ta läks arsti juurde ja sealt soovitati pöörduda traumapunkti.

Tampere haigla traumapunktis vaadati naise kurku nina kaudu ja selgus, et kurgus oli mingi ora. Naine paigutati kohe haiglasse, kolmapäeval teda opereeriti narkoosi all ja neelust eemaldati nõel. Tegemist oli 3,5 sentimeetri pikkuse õmblusnõelaga.

Nõela eemaldamine läks edukalt ja naine pääses neljapäeval haiglast koju. Kodus vaatas naine üle oma nõelad, kas nende hulgas on mõni selline, mis tema kurgust ära võeti, aga midagi sellist ei olnud. Pärast seda tegi naine reedel politseisse avalduse. Asja uuritakse kui väärkohtemist.

Asja uurimine on keeruline, kuna pole teada, kust on õun poodi toodud. Tegemist on maheõunaga, mida müüdi neljast õunast koosnevas pakendis. Valvekaamerast on samuti asja raske tuvastada, sest nõel võib olla õuna sisse sattunud kas poed, laoruumides või transpordi ajal. Lisaks pole täpselt teada, millal õun osteti.

Kauplusest öeldi, et asjasse suhtutakse tõsiselt ning asja uuritakse koostöös politseiga.

Nainen haukkasi omenaa ja tunsi oudon piston, vointi heikentyi rajusti – nielusta löytyi ompeluneula

Naisen mukaan neula joutui nieluun tamperelaisesta ruokakaupasta ostetusta omenasta. Sitä ei tiedetä, miten neula on omenaan päätynyt. Kauppa aikoo selvittää asiaa poliisin kanssa.

Kommentaarid
(Külastatud 628 korda, 1 külastust täna)