Soomes vahistati seoses tapmiskatsega 16-aastane noormees

Ida-Soome politsei sai pühapäeval, 17, veebruaril kell 19.56 häirekeskuse kaudu teate, et Joensuus Marjalas on erakorteris toimunud pussitamine.

Sündmuskohal läbi viidud paikvaatlusest ja esimestest ütlustest ilmnes, et kannatanu on alla 18-aastane mees. Kahtlusalune, 16-aastane noor mees oli sündmuskohalt lahkunud. Korteris oli teisigi inimesi. Kannatanu ja kahtlusalune olid korteris külalised.

Politsei tabas tundemärkidele vastava mehe kõndimas Marjalantiel. Mees tahtis metsa põgeneda, aga ta saadi kätte ja võeti kinni politseikoera kaasabil.

Kannatanu sai juhtumis eluohtliku vigastuse, aga tema olukord on praegu stabiilne. Politsei on teinud nädala jooksul mitmeid ülekuulamisi seoses juhtunuga ja sündmuste käik on politseil enam-vähem teada. Politsei jätkab juhtumi üksikasjade väljaselgitamist.

Põhja-Karjala kohus võttis 16-aastase kahtlusaluse eile politsei ettepanekul vahi alla. Eeluurimisvanglasse panek on alla 18-aastaste puhul erandlik, aga selle juhtumi puhul võiamaldasid seda juhtumi raskus ja vajadus tagamaad välja selgitada.

Poliisi – Tiedotteet

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 171 korda, 1 külastust täna)