Soomes lotoga 15,5 miljonit võinud isik leiti üles

Soomes leiti üles lotoga 15,5 miljonit eurot võitnud isik. Tegemist on meesterahvaga.

Lotofirma Veikkaus info kohaselt võttis mees ise ühendust, vahendab Ilta-Sanomat.

Mees helistas klienditeenindusse ja siis tehti kindlaks, et tal on võidupilet. Veikkause peamajas Helsingis Põhja-Haagas tehakse juba ettevalmistusi selleks, et võitja pidulikult vastu võtta ja võit üle anda. Konkreetne päev on veel kokku leppimata.

15,5 miljoonan euron lottopotin voittaja ilmoittautui – Veikkauksen voittajakabinetissa valmistellaan jo kahvihetkeä

Kaikkien aikojen suurimman Lotto-potin, 15,5 miljoonaa euroa, voittaja on selvillä. Lauantaista täysosumaa edelsi ennätysmäinen 15 viikon peräkkäinen putki ilman täysosumia. Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula kertoo, että Lohjalla MK Market Routionmäessä kuponkinsa pelannut mies on ottanut Veikkaukseen yhteyttä. - Hän on soittanut asiakaspalveluumme ja saimme tarkistettua, että hänellä on hallussaan voittanut kuponki.

Kommentaarid
(Külastatud 172 korda, 1 külastust täna)