Soome raudteel oli täna hull olukord: 16 reisirongi hilinesid

Soome riigi raudteefirmal VR oli täna probleeme graafikus püsimisega. Pühapäeva õhtuks oli ligi 16 rongi hilinenud.

Helsingist Vaasasse kell 17.24 väljunud Pendolino S49 läks tehnilise vea tõttu rikki ja seisab praegu Tampere ja Parkano vahel. Reisijad pannake Helisngist kell 18.24 väljunud rongile IC29, vahendab Ilta-Sanomat.

Rong seisis veel kella 22.40 ajal Tampere ligidal metsa vahel ning reisijad koos lapsekärudega kupatati läbi paksu lume teise rongi peale. Rong pidi Vaasas olema juba kell 21.05, aga seisab ikka veel metsa vahel.

Surkea tilanne raiteilla: 10 junaa myöhässä, yli kahden tunnin myöhästymisiä, Pendolino hajosi Tampereen ja Parkanon välille

Puoli kahdentoista aikaan sunnuntaina illalla peräti 10 junaa on aikataulusta myöhässä, kertoo VR sivuillaan. Esimerkiksi Helsingistä Vaasaan klo 17.24 lähtenyt Pendolino S49 hajosi teknisen vian vuoksi ja seisoo parhaillaan Tampereen ja Parkanon välillä. Matkustajat ohjataan Helsingistä kello 18.24 lähteneeseen IC29-junaan. VR:n mukaan arviota junan saapumisesta Parkanoon ei ole ennen kuin viallinen juna saadaan siirrettyä sivuraiteelle.

Kommentaarid
(Külastatud 224 korda, 1 külastust täna)