Soome noorpaar sai naabritelt pahandada seksihäälte pärast

Soome lõunaosas Kymenlaaksos elav noorpaar Heidi ja Joni said naabritelt pahandada selle eest, et seksimise ajal häälitsevad. Noored peavad seksimise ajal häälitsemist aga normaalseks.

Anonüümselt naabrilt saadud kirjas oli sõimatud Heidit, et ta seksimise ajal häälitseb, vahendab Iltalehti.

Kirjas oli kirjutatud järgmist: „Kas on vaja naabritele teada anda, millal proua saab meest. Häälekat ähkimist on kuulda nii päeval kui öösel. Teate kindlasti, kui kehv on korterite heliisolatsioon. On piinlik kuulata inimeste eraelu. Omast kogemusest tean, et „asja” saab teha nii, et teised ei kuule.”

Heidi ütles, et hakkas pärast kirja lugemist kõva häälega naerma. Noored arutasid omavahel kirja ja otsustasid selle sotsiaalmeedias avalikustada. Joni kirjutas, et paluks andeks, aga ei tea, kelle eest seda teha, kuna kiri oli anonüümne.

Lisaks kirjutas Joni, et teatud hääled kuuluvad normaalse seksielu juurde. Noored aimavad, kes selle kirja võis kirjutada, aga täit kindlust ei ole. Arvatavalt on kiri tulnud naisterahvalt, kuna ta kirjutab, et suudab „asja” ajada vaikselt.

“Onko pakko tiedottaa milloin rouva saa miestä?” Heidi ja Joni saivat naapurilta valituksen seksiäänistä – pistivät ranttaliksi

Kymenlaaksolaiset Heidi ja Joni saivat hiljattain nimettömältä naapurilta kirjeen, jossa Heidiä soimattiin seksiäänistä. Pariskunta pitää seksiääniä normaaleina, elämiseen kuuluvina ääninä. Naapurustojen heippalaput puhuttavat jälleen. Kirjoitimme äskettäin juttua Taiasta, joka oli saanut naapuriltaan raivoviestin. Tuntematon naapuri valitti koirien häiritsevästä käytöksestä, vaikka Taia ei omista yhtäkään koiraa. Jutun myötä Iltalehteen ottivat yhteyttä kymenlaaksolaiset Joni ja Heidi.

Kommentaarid
(Külastatud 304 korda, 1 külastust täna)