Soome külapoodnik kihutas oma Porschega 139 km/h

Soome külapoodnik Sampo Kaulanen pani sotsiaalmeediasse üles pildi, kus ületab oma Porschega kiirust.

Kaulanen on aktiivne sotsiaalmeedia kasutaja. Snapchati pandud videost on näha, kuidas mees filmib autoroolis telefoniga videot ja ületab veel kiirust, vahendab Iltalehti.

Seaduse järgi on see aga keelatud.

Taustaks mängib AC/DC lugu Thunderstruck ning spidomeetri näit on üle 139. See on märksa rohkem kui lubatud kiirus.

Kaulaneni auto roolil on näha Porsche logo. Külakaupmees sai Porsche naiselt kingiks kaks aastat tagasi isadepäevaks. Video on filmitud Lapimaal Ylläse ligidal.

Kaulanen peab koos naise Michele Murphy-Kaulaneniga Lapimaal suurimat külapoodi Jounin Kauppa.

Auto pilt on näha siin:

 

View this post on Instagram

 

Ui Juma! Olen isäinpäivälahjana tottunu saamaan villasukat, kahvin petiin ja lapsilta piirrustuksen! Nyt tuli kova paketti!! Vaimo kimpaantu ja laitto mulle uuen kauppakassin! Olin menossa Espooseen koulutukseen mut nakkaski minut junaan ja Tampereelle! Siellä sit ootti autokauppias ja täytyy kyllä sanoa, että en ole ennen tämmösiä kauppoja kätelly vartissa ja allekirjottanu kauppakirjoja liikennevaloissa! Huh! Kiitos vaimo ❤️ tsekkaa allaoleva blogi! Siellä loput höpinät 😂 https://www.idealista.fi/kauppiaanrouva/2017/11/10/meidanlainen-isanpaiva-part-2/ #isäinpäivä #lahja #porsche #panamera #kovat #paketit #on #kivoja #kiitollinen #bayerncar_official @bayerncar_official

A post shared by Sampo Kaulanen (@jouninkauppa) on

Kommentaarid
(Külastatud 490 korda, 1 külastust täna)